sunnuntai 3. tammikuuta 2010

Ihmejuomaa


Se päätös, joka ei varmaan pidä, on näiden ihmepirtelöiden tekeminen ja nauttiminen. Kyllähän minä näistä pidän, mutta se väsääminen Bamixin ja sen myllyn kanssa vain on liian vaivalloista ja hidasta.

Tiedän, että nämä kaikki ainekset ovat terveellisiä. Ja tiedän, että kasvistensyöntini on taas vähentynyt liikaa omaan makuuni ja asiaan on tultava muutos. Mutta silti, oli se taas oma projektinsa. Mutta nyt sohvalle nauttimaan juomasta lapsen kanssa.
Goji
Hampunsiemen
salaatti
kiwi
pakaste mansikka
punainen suola
hunaja
tyrnijauhe
spirulina
maca
Inca-marja
omena
cacao nibs


Ja sitten pitäisikin löytää into siivota, ulkoilla, kyläillä ja ehkä myös urheilla.
Mukavaa sunnuntaita kaikille.

2 kommenttia:

  1. Onpas sinulla eksoottinen juoma. Tuota punaista suolaa (Himalajan kristallisuolaa) on minulla nyt reilu kilo. Olen kàyttànyt sità vasta pari kuukautta. Vaikutuksia en vielà tiedà. Ei kait sillà vàlià, kunhan joku on asiaa mietiskellyt ja hyvàksi todennut. Minà sain eilen puuskan - siivouspuuskan. Kaikki jouluinen komeroihin, imurointi ja lattian pyyhkiminen. Marimekkoa vàhàn kehiin ja a vot; hyvàltà nàyttàà ja tuntuu. Urheilinkin tànààn, siis penkillà tai oikeastaan sohvalla. Katsoin Innsbruckin màkikisan. Hyvà minà. Mukavaa loppuiltaa sinulle.

    VastaaPoista
  2. Meidän punainen suola on neljän suolanseos Sun Fire. En sitten tiedä onko tuo merisuolaa parempaa, mutta katsotaan :)
    Siivouspuuskaa odotan minäkin, sain urheiltua, kyläilimme, pyykkäsimme ja pikkuisen järjestelimme, mutta semmoinen valtaisa siivouspuuska olisi kyllä kohta paikallaan.

    VastaaPoista