tiistai 8. kesäkuuta 2010

Laiska sunnuntai


Joskus ammoin löysin yllä olevan neuletakin H&M:stä, ostin sen sen enempiä ajattelematta ja nyt tuo on ollut ahkerassa käytössä vuosia. Siinä on taskut, se ei mene ryttyyn ja sen kulahtanut väri ei nosta kaikkia tahroja esiin.


Olen myöhemmin ostanut ja saanut kaikenlaisia neuletakkeja, mutta mikään ei aja tämän ohi. Tämä on niin helppo kiskaista niskaan, nakata avain taskuun ja mennä touhottamaan.


Koska tarkoitus oli käppäillä vain pikaiseen palstalle ja takaisin oli Lindexin raitasysteemi oikea valinta, hienot vaatteet päällä ei voi möyriä mullassa samaan tapaan, kuin niissä 90-luvun Leviksissä, ei vain raaski.


Tarkoitus on keretän multaamaan perunat ennen reissua. Sitä ennen pitäisi pikkuisen kitkeäkin ja kaikkea semmoista pientä. Pahoin pelkään, että vaikka kuinka nyt kitkisin, odottaa palattuamme palstalla hurja rikkaruohoviidakko, mutta niin kai sen täytyy mennäkin.

Naapurista bongasin ovelia kukkia, pidän näistä kovasti, mutta en yhtään tiedä näiden nimeä.

6 kommenttia:

 1. Vautsi miten kaunis tukka sinulla on!
  Noinhan se menee, että joku vaate vaan on vuodesta toiseen se paras, niin kauan että lahoaa jo saumoistansa heh!
  Mukavaa reissua ja sitten intoa kitkemiseen :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Johanna. Rakkaat vaatteet muodostuvat liki toiseksi ihoksi, ilman niitä on orpo olla. En tiedä olenko kulkenut sokkona kaupoissa vai miksen meinaa löytää uusia kestäviä, somia ja edullisia luottovaatteita.

  VastaaPoista
 3. Samaa mieltä Johannan kanssa, sinulla on todella kauniit hiukset!

  VastaaPoista
 4. Oih, sinulla on tuollainen ihana viljelypalsta millaisesta itsekin haaveilen! Jopa päätin, että ensi kesänä sellaisen kaupungilta vuokraan :)

  VastaaPoista
 5. Palstailu on rattoisaa, suosittelen :)

  VastaaPoista