torstai 15. heinäkuuta 2010

Iltauinti


Hyvä seura ja helle toimivat kimmoikkeena vastata ehdoton kyllä iltauintiehdotukseen.


Vesi oli kuin linnunmaitoa, termi joka tuntuu olevan yllättävän monelle vieras. Muistelin, että joskus lapsuudessani saamenmaan äijät joivat vastaavan nimistä sekoitusta jossa oli rommia ja kamala haju.Uidessani suloisen lämpimässä vedessä muistelin vuorotyö aikoja, niitä silloisia ilta- ja yöuinteja ja sitä seuraa. Niin se aika meitä vei, vain yhden kanssa vielä joskus uiskentelen ja muita näen vain naamakirjassa. Päivätöihin siirtyessäni en ymmärtänyt kuinka paljon elämäni muuttuisikaan.


Tänä kesänä olen hehkuttanut hehkuttamasta päästyänikin, kuinka rakastankaan energisiä ihmisiä, jotka raahaavat minut mukanaan seikkailuihin. Totta kai Pilvijärvi on minulle tuttu paikka, vuosien takaa. Ja ei, en minä sinne yksikseni olisi tullut menneeksi, en edes itse ehdottaneeksi vaan olisin pyörinyt tutuissa ympyröissäni kokematta yhtä ihanaa iltaa lämpimällä kalliolla sudenkorentoja katsellen.


Pellon pientareella kehotti listaamaan asioita, jotka ovat tänä kesänä kivoja eli;
Tänä kesänä on kivaa,
...kun on ihania ihmisiä.
...kun saa matkata.
...kun saa olla mökillä.
...kun saa möyhiä omaa palstaa.
...kun saa ottaa rennosti ja vain olla.
...kun saa viipottaa ja puuhastella.


Pilvijärven uimaranta / Molnträsk badstrand

Pilvijärven luonnonsuojelualue sijaitsee Etelä-Sipoossa, Pilvijärventie 70, 01150 Söderkulla.
Kesäisin ulkoilualueella toimii uimaranta, joka on IF Sibbo-Vargarnan hoidossa. Rannalla ei ole uimavalontaa. Uimapaikka on avoinna yleisölle 08.00-22.00.
Uimapaikalla on valvottu pysäköinti auto (myös mopoauto) 3€ moottoripyörät 1,50€ ja kahvila joka on avoinna 12.00-20.00(säävarauksin). Lisätietoja: 040-7058327/ 09-2721360 , tai kunnan vapaa-ajan toimi (09-23 531).
Kioskista valikoimaan kuuluu esim. :kahvi, virvoitusjuomat, jäätelö, pulla, lihapiirakka, pizza ja makeisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti