lauantai 13. elokuuta 2011

Tupa täynnä


Tehän olette varmaan kuulleet, että elo teinin kanssa voi olla haasteellista ja yllätyksellistä. Niinhän se taas kerran oli. Likka kysyi, saisiko muutama kaveri tulla yöksi protutapaamisen ajaksi. Sanoin, että tottahan tuo sopii ja niin asia oli selvä. Ystävä soitti ja lupasin hänelle pöperöä ja yösijan.
Niin meitä sitten oli seitsemän ipanaa ja kaksi aikuista. Onneksi yksi tytöistä oli raahannut ilmapatjan Jyväskylästä saakka mukanaan ja saimme mukavat pedit koko porukalle, muutamalle lisäihmisellekin olisi sija löytynyt.

Tämä kuva on ajalta ennen kolmea pitsaa ja laukkuvuorta.

Ystävää piti hivenen lahjoa ikääntymisen vuoksi. Lohdutukseksi hän sai Mauri Kunnaksen purkissa makeisia makusteltaviksi.


Meille siis tuli liuta teini-ikäisiä tyttöjä ympäri Suomen. Sain sen hälyävän ihmispaljouden, jota aina väliin niin kaipaan. Sain kokota ja höpöttää ja kaikki on kaikin puolin hyvin. Olen vain hämmentynyt, kuinka vain kahden vanhemmat soittivat ja varmistivat, että meille saa tulla ja että meillä on joku aikuinen kotona. En minä usko, että tytöt huonoille teille menisivät, mutta...

Mutta pojat, se ei onnistu meillä"

Jos jo viime vuosituhannella Suojelius sai tehdä ylitöitä pitääkseen elämännälkäisen naisenalun turvassa, niin en halua ajatellakaan, kuinka pahasti se tänä päivänä joutuu paiskimaan töitä.


4 kommenttia:

 1. Juu...teinarien kanssa saa olla sydän syrjällään, mutta onneksi se Suojelius on taitava!

  VastaaPoista
 2. Juu tuttua on elo teinien kanssa. Voiton puolella ollaan jo:)
  Tuosta petikuvasta tulee kyllä mieleen monet yövieraat, jotka meikin olen majoittanut.Varsinkintyttöjen kohdalla vaatteita piisaa ja ah sitä itsensä laittautumista:)
  Mukavalta vaikuttaa blogisi, tässä vastavierailulla vaan:D

  VastaaPoista
 3. Kiitos Maria :)

  Johanna: Teinit ovat ehtiväisiä ja hyvin työllistäviä Suojeliuksilleen.

  Lennu: kiva kun tulit :) Nämä tytöt olivat hurjan nopeita laittautumistoimissaan, oikein ihmettelin, joskus pienemmältä porukalta on mennyt paljon kauemmin laittautumiseen :)

  VastaaPoista