perjantai 22. tammikuuta 2010

Mietin keittiön takaisin haltuunottoa

Viikonlopun ruokia miettiessä on taas etsinnässä ollut helppo, nopea ja vieraalle maistuva resepti. Tällä kertaa vierasruoan keksiminen kulki kummaa reittiä. Pitkästä aikaa poikkesin lukamassa Olli Postin blogia, josta eksyin vauva.fi-keskusteluun, josta taas bongasin oheisen Jamie Oliverin videon: http://www.videosift.com/video/Jamie-Oliver-shows-Schoolkids-how-Chicken-Nuggets-are-made

Joten, ellen kaupassa tule toisiin aatoksiin, teemme kananrintafileistä omat nugetit lauantaille vanhan ohjeen mukaan.Pikku hiljaa lienee aika vallata taas keittiötä takaisin. Ryhdistäytyä, vyöttää itsensä esiliinaan, kohdata haasteet ja antaa mennä.Eli jos törkkään jäätelömasiinan kylmenemään. Ostan ainekset, varaan sen lyhykäisen ajan, mitä tarvitsen ja hurmaan vieraani lämpimillä ja kylmillä herkuilla, jotka ovat niin yksinkertaisia, ettei edes pahasti ruosteessa oleva kokki saa niitä pilattua.

3 kommenttia:

 1. Kiitos kommentista, jonka jätit blogilleni. Taskukelloista puheenollen, minulla on vielä yksi isompi taskukello täällä. Jos olet kiinostunut voin lähettää sinulle kuvia, laita mailia! :)

  amorevintage.blog@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Tomera suunnitelma! Iloista kokkailua ja onnellista viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Aileen; laitoin sinulle viestiä, se esittelemäsi koru oli jotain aivan liian suloista :)

  Satu; Suunnitelmat kävivät vain osittain toteen, en ymmärrä minne hukkasin kerman matkalla kaupasta kotiin, epäilen kätkeneeni sen ystävän auton takakonttiin. No, kaikki muu sujui mainiosti eli loistoviikonloppu taasen, kuten toivottavasti myös kaikilla teilläkin :)

  VastaaPoista