keskiviikko 25. elokuuta 2010

Suunnitelmissa


Soittojuomalat ja vastaavat ovat tuokioksi menettäneet lumonsa. Se voi olla tämä ikä, meillä kaikilla. On tullut nähtyä yöelämä, on tullut todettua, ettei siellä mikään suuresti muutu, vaikka tuokioksi vetäytyisikin syrjään.


Me suunnittelemme muuta. Ei mitään pikaista visiittiä pubiin, ei yökerhon kallishintaista kimallusta. Me suunnittelemme rauhallisempaa aikaa, kunnon irtiottoa arjesta.


Aiomme pakata mukaamme hyvää ruokaa, luettavaa ja reippailuvaatteet. Jahka tämä syksy tästä nyt hivenen etenee.


Me selaamme jo kalentereita, etsimme kaikille sopivaa viikonloppua.


Me menemme maalle, mökille, saareen, Saimaalle. Nyt tekisi mieli pikakelata koko ihana elokuu vaugdilla ohi ja sännätä suoraan syyskuuhun ja matkaan.

3 kommenttia:

 1. Kuullostaa ihanalta reissulta, nauttikaa!

  VastaaPoista
 2. Voih, tuollainen reissu on sitten parasta! Varmasti odotat innolla, kuulostaa ihanalta. Tosi hienot kuvat, ihana syksyinen tunnelma. Mahtava sienikori tuossa veneessä :)

  VastaaPoista
 3. Joskus viikolla harmittaa, kun viikonloput tulee säntäiltyä maailmalla ja koto-oloilu jää vähiin,mutta toisaalta nämä arjesta irtirepäistyt tuokiot saavat aikaan tunteen, kuin lomaa olisi vielä jäljellä.
  Nuo sienet ovat veljeni poimimat sekasienet viimesyksyltä. Tänä vuonna ei kuivasta maastosta ole vielä tuommoisia saaliita löytynyt.

  VastaaPoista