perjantai 6. elokuuta 2010

Kaljakellunta


Kesiini on kuulunut muutama tapahtuma, joita en ole suostunut jättämään väliin; Helsinki Pride ja Kaljakellunta. Tänä vuonna kumpikin jäi välistä ja se harmittaa.


Suomen kesä on lyhyt ja nyt tälle viikonlopulle on kertynyt liikaa, on Kemmakat Puumalassa, on Kaljakellunta Vantaalla, on Sonisphere Porissa. No me valitsimme muksulle mieluisimman. Porin reissu oli joululahjansa, me kun emme varsinaisesti tarvitse mitään lisä rompetta kotiin ja tämmöiset kokemukset yhdessä ovat silloin passeli vaihtoehto lahjaksi.


"Kaljakellunta on kaikille avoin tapahtuma, jolla ei ole virallista järjestäjää. Ideana on, että joka vuosi satunnainen määrä ihmisiä kelluu halvoissa kumiveneissä (tai muissa kelluvissa välineissä) pitkin Keravanjokea. Fiilis on tärkeintä samoin kuin oikea asenne. Säällä ei ole niin väliä."


"Tänä vuonna lähtö on Keravanjoen ja Vantaanjoen risteyskohdasta (esim. Niemitie, Helsinki osoitteella kartasta). Päätöspiste on Pikkukosken uimarannalla."


Oheiset kuvat on vuoden 2008 reissulta, jossa olimme muksun kanssa luomulimpparilla, kumikanootilla ja saippuakuplilla varustautuneina. Reitti oli kurjin, liian suuri osa matkasta meni rantoja pitkin, koskia ja muita väistellen. Tämän vuotinen reitti puolestaan on henkilökohtainen lempparini. No ehkä ensi vuonna pääsen taas kellumaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti